Entra o Registra't
Cistella: La cistella
està buida

Abans de finalitzar la compra, afegeix el producte que vulguis al quadre de text de comentaris
Com demano un producte que no trobo al web?Qui som

Carns i embotits ROCA

Des de 1825, són ja 7 generacions dedicades a la carnisseria, a la cria del porc i a l’elaboració artesana d’embotits tradicionals, oferint un ampli ventall tant de productes cuits com curats, tots elaborats de manera artesanal.

El primer document trobat que parla de la Carnisseria Roca data del 24 de setembre de 1825.

El primer carnisser conegut el succeeixen els seus fills, Paulí i Josep Guillem Manta, i posteriorment els néts, Miquel i Tomàs Guillem Colomer, la besnéta, Anna Guillem Llovera, i el rebesnét, Tomàs Roca Guillem.

En jubilar-se aquest, el negoci passa a la seva esposa, Teresa Pagès Tell i, posteriorment, a la jove, Imma Bahí Botella, casada amb Miquel Roca Pagès, el qual treballa també a la botiga juntament amb els seus fills.

Són, doncs, set generacions dedicades a la carnisseria, actualment amb criança de porcs en granja pròpia per tal de garantir la qualitat de la carn i dels embotits.

Actualment consta de tres establiments: la Carnisseria Roca a Ventalló, ubicació original des de fa 185 anys, la Xarcuteria Roca a l’Escala on es poden trobar tots els embotits i plats preparats Roca, a part d’una bona diversitat de productes gourmet i la Rostisseria Roca a Ventalló on els diumenges trobareu els nostres coneguts pollastres a l'ast.

Productes

A la Xarcuteria Roca podràs trobar una gran selecció d’embotits d’elaboració pròpia, formatges de diverses denominacions d’origen i els millors pernils de gla tallats a mà.

Els nostres embotits són elaborats de manera totalment artesanal, s´utilitzen les millors parts del porc per elaborar cada embotit segons les nostres receptes, no utilitzem cap tipus d´additiu ni saboritzant per fer-ho , només sal i pebre.

No deixis de tastar els plats casolans d’en Roca com són els canelons, el caldo estil tradicional, les lassanyes, les croquetes de l’Imma, els pinxos i les nostres delicioses hamburgueses.

Si el paladar encara et demana més podràs trobar una gran selecció de productes gourmet i delicatessen.

I per les teves celebracions i ocasions especials podràs disposar del nostre servei de safates d’embotits per poder degustar amb els amics i familiars els nostres embotits.

Productes cuits

Botifarra negre, blanca, de perol, d’ou, de fetge, de cap, catalana, botifarró de ceba, etc.

Els nostres productes cuits són fets totalment de forma artesana, amb la millor carn, sense cap tipus de conservants ni colorants, només amb sal i pebre i amb tripa natural.

Tots els nostres productes són sense gluten.

Productes curats

Fuet, espetec, llom, baiona, xoriç, sobrassada, cansalada, filet...

Els embotits curats són uns dels nostres productes per excel·lència. Elaborats amb carns de qualitat i fets amb molta paciència. Un llarg temps de curació amb temperatures i humitats controlades, perquè de mica en mica vagin obtenint el gust que els distingeix. Cada producte curat té el seu procés d'elaboració i curació.

Productes frescos

Salsitxes, botifarres, xistorres, frankfurts, pinxos de pollastre, pinxos de porc, hamburgueses de pollastre amb i sense ceba, hamburgueses de vedella amb i sense ceba, hamburgueses amb formatge, croquetes de pernil i també de pollastre, canelons, caldo casolà, ...

Els nostres productes frescos són fets amb carn seleccionada de primera qualitat, sense cap tipus de conservants ni colorants, per això sempre aconsellem els nostres clients que consumeixin els nostres productes el més ràpidament possible.

La Granja

Tenim granja pròpia on ens criem els nostres porcs de raça Duroc alimentats únicament amb gra de proximitat, conreat i molt a prop de Ventalló, creiem fermament amb el benestar animal i que tot animal és el que menja, per això intentem que disposin d´espai més que suficient per poder créixer amb tranquil·litat, salut i benestar.

En aquest procés de criança tenen una gran importància els ramaders de la zona, per això la vedella és d´una petita explotació de Sant Mori on podem assegurar així un benestar animal i una alimentació adien als nostres estàndards de qualitat.

El xai és de Ventalló, on tenim en Silvestre que cada dia plogui, nevi, faci tramuntana o bo surt amb les seves ovelles a pasturar pels voltants del poble fent així una qualitat i un gust de la carn com el d´abans.

Pel que fa al tema del sacrifici som socis d´un petit escorxador municipal ubicat a menys de 8 km de Ventalló on podem certificar uns estàndards de benestar que en escorxadors industrials ens seria impossible.

Plànol

Xarcuteria Roca a L'Escala
Carnisseria Roca a Ventalló